Klusnieuws

Bosch Techniek

bosch techniek

Inhoud artikel

Bosch Techniek

Als bedrijf is Bosch in elektrisch gereedschap is bijzonder innovatief en erg degelijk. Bosch Techniek bied 3 jaar garantie op het elektrisch gereedschap, maar blijft ook door ontwikkelen. We geven graag een paar voorbeelden van de ontwikkelingen bij Bosch elektrische gereedschappen.

Bosch Techniek zet Biturbo Brushless in de markt

Bosch Techniek verovert de markt wederom. Het revolutionaire vermogen van de nieuwe Bosch BITURBO Brushless-accumachines levert extreme kracht die je kunt ervaren. De unieke BITURBO-technologie met de nieuwe borstelloze motor met hoog prestatievermogen benut het volledige potentieel van de ProCORE18V-accu’s, zodat jij zelfs de lastigste klussen kunt klaren.

Bosch techniek en elektrisch gereedschap met 18V accu

Bosch Techniek staat ook beken onder de namen Bosch groen en Bosch Blauw zo wordt het in de volksmond weleens genoemd. Mensen die als thuisklusser aan het werk gaan kiezen vaak voor de groene lijn van Bosch. Voor de professional is het 18V accu Bosch programma ontwikkeld. Maximale prestaties in een uitgekiend systeem: de oplaadapparaten bewaken niet alleen de temperatuur van je accu tijdens het opladen om te voorkomen dat deze oververhit raakt, maar laden deze ook sneller op dan andere oplaadapparaten. Je accu geeft je meer pit en heeft een lange levensduur, zodat jij vrij bent om dat te blijven doen waar je goed in bent: jouw job op volle kracht. Een type accu dat op al het elektrisch gereedschap past. Kies uit ruime assortiment Bosch solo-machines, accu’s en oplaadapparaten om jouw systeem uit te breiden op de manier waarop jij dat wilt en haal de beste accu voor je klus.

Bosch Techniek 12V-systeem

Bosch Techniek volgt Milwaukke met 12V techniek. Het oplaadbare 12V-accusysteem van Bosch Professional overtuigt met maximaal vermogen, minimaal gewicht en is perfect te hanteren.

Bosch Techniek Blauw

Bosch Techniek voor de professional. Een professional vraagt meer van zijn gereedschap dus is er een Bosch Blauw. Bosch Blauw is een onderdeel van Bosch. Bosch Blauw produceert elektrische gereedschappen met de bekende kwaliteit van Bosch. Bosch Blauw produceert vrijwel alle soorten professioneel en doe het zelf elektrisch gereedschap. Denk daarbij aan accuboormachines, zaagmachines, freesmachines, maar ook aan afstandmeters en lijnlasers. In 1886 werd Bosch opgericht door Robert Bosch, destijds onder de naam “Werkstätte für Feinmechanik und Elektrotechnik”. Sindsdien is het bedrijf door gegroeid tot de multinational bedrijf die het op dit moment is. Bosch techniek produceert onder andere huishoudelijke toestellen, aandrijf en besturingssystemen, auto elektronica en elektrische gereedschappen. Bosch Blauw levert ook veel accessoires zoals boren en zaagbladen. Wij kunnen u deze accessoires op aanvraag leveren. De elektrische apparaten en gereedschappensets van Bosch hebben natuurlijk elektrische energie nodig. In de gevallen dat deze niet door netstroom geleverd kan worden zijn we afhankelijk van accu’s. Bosch levert dan ook veel van zijn elektrische gereedschappen met stroomvoorziening door accu’s.

Main Menu x