Klusnieuws

Elektrisch Gereedschap kiezen

Gereedschap Kiezen

Inhoud artikel

Elektrisch gereedschap kiezen

Voor elke klus is er wel een type elektrisch gereedschap te kiezen. Op de markt van elektrische gereeedschappen is het wel prettig om een klus te maken met het juiste gereedschap. Gereedschap is daarom erg belangrijk en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en vooral van verschillende merken. Op het gebied van elektrisch gereedschap, zijn er veel merken te benoemen waar je mee uit de voeten kunt. Wij beperken ons tot de topmerken.

Populair gereedschap van Makita 

Hoe kun je het juiste gereedschap kiezen? Een populair gereedschap merk is Makita. In de droogbouw wordt vandaag de dag voldaan aan zeer hoge eisen wat betreft design, slagvastheid, warmte-, koude- en geluidsisolatie en brandbeveiliging. Daarvoor heeft de professional betrouwbare en krachtige gereedschappen nodig. Wij bieden vanaf nu een uitgebreid assortiment voor alle voorkomende werkzaamheden in de droogbouw – van de opbouw van het geraamte tot het perfecte oppervlakteschuren van wand- en plafondoppervlakken.

Professioneel gereedschap van DeWalt

Waarom kiezen voor professioneel gereedschap van DeWalt? Deze gereedschappen fabrikant is in de eerste plaats voornamelijk gericht op het produceren van gereedschap voor professioneel gebruik. Veel mensen leggen ook de associatie dat het puur voor de professional is. Niets is minder waar. Tegenwoordig gebruiken ook steeds meer particulieren DeWalt gereedschappen. Het assortiment bestaat ook voornamelijk uit handgereedschap en elektrisch gereedschap van hoge kwaliteit. Je kunt kiezen losse gereedschappen zoals een haakseslijper, accu-schroefmachine of voor een complete gereedschapset

De gevels op bestaande gebouwen hebben vaak niet alleen nieuwe laag verf nodig als bescherming tegen de verschillende weersinvloeden, maar ook energiebesparende warmte-isolatie. Daarvoor wordt op gevels van pleisterwerk, beton of baksteen een thermische isolatie aangebracht. Voor deze werkzaamheden biedt DeWalt u krachtige gereedschappen – met en zonder snoer.

Bosch groen of Bosch blauw?

Welke kleur Bosch past bij jou? Kiezen voor Bosch Groen of Bosch Blauw. Wat zijn de verschillen? Elektrische gereedschappen van het merk Bosch staat op de derde plaats bij ons en is waarschijnlijk wel één van de bekendere merken van elektrisch gereedschap. Dit merk heeft een zeer breed assortiment van elektrisch gereedschap voor zowel particulier als ook voor professioneel gebruik. De lijnen met gereedschap voor deze twee groepen zijn eenvoudig te onderscheiden. Heeft u professioneel gereedschap nodig dan kiest u voor het donkerblauw uiterlijk. Voor de DHZ-er zijn de apparaten donkergroen van kleur. Een goede doehetzelver zal snel geneigd zijn om te kiezen voor de blauwe lijn producten in verband met het gebruik en levensduur bij intensief gebruik. 

Bij het leggen van vloeren is onze visie van de snoerloze bouwplaats al bijna werkelijkheid geworden: naast het bekende accu-assortiment om te boren en schroeven bestaan er al lang krachtige cirkel- en decoupeerzagen. Speciaal voor het leggen van vloeren hebben wij nu onze 18 Volt-familie uitgebreid met een veelzijdige multitool en een krachtige afkortzaag

Metabo gereedschap

Metabo gereedschap is een merk dat al sinds 1932 aan de weg timmert. Dit bedrijf wereldwijde bekendheid en biedt jou als klant de mogelijkheid om te kiezen uit de meest uiteenlopende apparaten voor elke thuisklus en voor in de tuin.

Van het afbreken en het voorbereiden tot aan het afwerken: voor iedere werkfase in ieder toepassingsgebied vindt u bij Metabo de benodigde gereedschappen. Steeds in combinatie met intelligente systeem oplossingen voor een schone werkplek en maximale gebruikersbescherming.

Met ons brede assortiment van boor-, combi-, beitel- en multihamers komt u zonder problemen door iedere wand heen. Ook oude wand- en vloerbedekkingen, tegels of de complete plavuizen kunnen snel verwijderd worden.

Ergnomische gereedschappen van Festool

Ergonomische gereedschappen worden steeds belangrijker bij zware klussen. Enkele belangrijke kenmerken zoals een laag gewicht, goede ergonomie en perfecte balans gecombineerd met maximale robuustheid staan bij de ontwikkeling van de accu-machines van Festool centraal.

Accu-producten van Festool gaan niet kapot, vooral ook dankzij onze koolborstelloze EC-TEC-motoren. Zelfs tijdens de meest veeleisende dagen op de bouwplaats geven ze niet op. En voor het geval dat de accu plotseling toch niet meer wil, is er onze gratis volledige reparatie. Snel, grondig en absoluut uniek ook voor accu’s en oplaadapparaten: in de eerste drie jaar gratis.

Klus tip: klik op onderstaande knoppen voor een overzicht van machines voor het zagen, schuren, frezen of slijpen. 

Main Menu x