Klusnieuws

Gereedschap voor Vaderdag

vaderdagcadeau

Gereedschap voor vaderdag

Vaderdag

Vaderdag komt eraan en wat is er beter dan een handig cadeau voor papa te geven, de beste klusser? Elektrischegereedschappen.nl biedt een breed assortiment aan gereedschappen die perfect zijn voor elke doe-het-zelver. Of het nu gaat om schroevendraaiers, boormachines of decoupeerzagen, op deze website vind je alles wat je nodig hebt om papa te verrassen met dat speciale cadeautje ter ere van Vaderdag. Blijf dus naar elektrischegereedschappen.nl kijken om de beste deal te vinden voor jouw liefste papa! Voor Vaderdag geven kinderen hun handige vaders graag iets speciaals. Papa is immers de beste klusser! Koop hem daarom een leuk en praktisch vaderdagcadeau, bijvoorbeeld een van de professionele elektrische gereedschappen op de website elektrischegereedschappen.nl – zo heb je altijd de juiste hulp in huis als papa weer aan het klussen gaat.

De betekenis van Vaderdag

Op zoek naar gereedschap voor Vaderdag? In deze klus tip willen we graag aandacht geven aan de betekenis van Vaderdag. Papa is de liefste vader van de hele wereld hoor je soms kinderen zeggen. Wat is de betekenis van vaderdag? Waarom vieren wij eigenlijk vaderdag? Vaderdag wordt gevierd om onze vaders te eren. De kinderen leggen hun vader op deze dag extra in de watten. In Nederland viert men Vaderdag op de derde zondag in Juni. In Nederland werd Vaderdag voor het eerst gevierd in 1937, dit gebeurde destijds nog in Oktober. Later is dit verplaatst naar de derde zondag van juni. Ben jij op zoek naar een leuk Vaderdag cadeau voor jouw handige klussende vader? Wij hebben de beste keuze in alle gereedschap. 

Handgereedschap als vaderdag cadeau

Klus tip voor kinderen is het leuk om handgereedschap als vaderdag cadeau te geven. Voordeel van handgereedschap is dat je het betaalbaar is, handig in het gebruik en vaak makkelijk in de hand ligt. Kinderen vinden het leuk om voor vaderdag een leuk cadeau te geven. Natuurlijk wil je voor je vader het mooiste gereedschap kopen, maar je hebt niet genoeg centjes om die ene mooie machine te kopen. Geen nood. We hebben ook heel veel andere kleinere hand gereedschappen die voor jouw papa heel handig zijn. Is je vader een man die veel met hout werkt? Bij handgereedschap kun je denken aan bijvoorbeeld een hamer en schroevendraaiers. Daarmee kun jij je vader een groot plezier doen. Als jouw vader veel met hout werkt dan zaagt hij ook vaak. Dan is een afkortzaag is ook wel erg handig. 

Cadeau Makita

GRATIS CADEAU BIJ AANKOOP VAN GESELECTEERDE SCHUURMACHINES, CIRKELZAGEN, XGT 40 MAX MACHINES EN ACCU TUINGEREEDSCHAP MET EEN ADVIESPRIJS BOVEN € 90,- EXCLUSIEF BTW.

Ladders en Trappen voor vaderdag

Om ervoor te zorgen dat vader overal goed bij kan heeft hij soms een beetje hulp nodig. Tijdens vaderdag kun je kiezen voor een ladder of een huishoudtrap waar vader op staat. Natuurlijk zijn een paar extra handen altijd wel te vinden, maar soms is ook een grote vader net even te klein. Een trap of ladder is dan een goede oplossing. Vaders geven het goede voorbeeld en gaan niet op een stoel staan. Veiligheid is belangrijk dus een goede trap of ladder mag niet ontbreken tijdens het werk. Klauteren en klimmen kun je het beste doen met goed klimmateriaal. Een goede huishuidtrap kan goud waard zijn. Je staat stevig op de grond en kunt jouw werk op die manier beter uitvoeren. 

Persoonlijke Bescherming Middelen (PBM)

Persoonlijke bescherming middelen werden in het verleden als lastig en vervelend ervaren. Papa moet natuurlijk wel veilg kunnen werken, daarom zijn PBM’s een prima idee voor vaderdag. Inmiddels beseffen we heel goed hoe belangrijk deze beschermende kleding is. Je hebt maar een lichaam en daar moet je zuinig op zijn. Een doorgewinterde doe het zelve weet dat net zo goed als iemand die dagelijks in de bouw werkt. Slopen en bouwen kost veel energie.

Daarom is het ook belangrijk om goede persoonlijke bescherming middelen te dragen. Denk aan gehoorbescherming, knielappen, goede werkschoenen en warme kleding als je in de kou buiten aan het werk gaat.

Ook het dragen van de juiste werkkleding is erg belangrijk bij zware lichamelijke arbeid. Goed gereedschap is het halve werk luidt het gezegde, maar goede bescherming is zeker zo belangrijk. 

Vaderdag: Tuingereedschap

Misschien heeft jouw vader wel enorme groene vingers. Hij kan als de beste een vijver aanleggen, snoeien met de heggenschaar of is gewoon erg bedreven in het onderhoud van de tuin. Misschien doen jullie samen het onderhoud in de tuin zodat moeder lekker kan genieten van alle bloemen in de tuin.  Je kunt ook kiezen voor gereedschap zoals een waterpas, want meten is weten. Wedden dat jullie nieuwe tuinpad er geweldig vlak in komt te liggen. Op naar de volgende klus. Klussen in en om het huis wordt alleen maar leuker met het juiste gereedschap

Elektrisch Gereedschap opbergen

Hoe kun je elektrisch Gereedschap opbergen? Je wilt gereeedschap eenvoudig mee kunnen nemen, maar ook netjes opbergen. Hiervoor kun je een Multifunctionele draagtas gebruiken. De toepassingen van dit type tas zijn erg divers. Zo is het mogelijk boormachines, werkschoenen en een helm in de tas op te bergen. Zelfs dan is er nog wat ruimte over voor handgereedschap. Natuurlijk kun je ook kiezen voor gereedschap koffers en gereedschap sets. Dankzij een gereedschapskist heb je jouw gereedschap altijd netjes opgeborgen en neem je ze eenvoudig mee. Wij hebben sets voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Wil je jouw gereedschap netjes op kunnen bergen en overal mee naar toe nemen? Dan is een gereedschapskist de ideale oplossing.

Gereedschap en aanverwante benodigdheden:

Bekijk ook onze overzicht pagina’s met alle soorten gereedschappen uit onze webshop.

Vader shopt in makita cadeaushop

  1. Alleen producten die op moment van inwisselen in de Makita Cadeauwinkel staan zijn beschikbaar. Op=op. Er kan geen aanspraak gemaakt worden op cadeaus die uit de winkel zijn gehaald.
  2. Koper is zelf verantwoordelijk voor tijdig inwisselen van Cadeaupunten (binnen de actieperiode). Zie actiepagina voor alle lopende acties.
  3. Vanaf 1 oktober 2022 zijn de cadeaupunten tot een jaar na registratie geldig.
  4. Alleen van actieproducten die in backorder zijn binnen de actieperiode wordt de registratietermijn verlengd.
  5. De actie is alleen geldig voor inwoners woonachtig in de EU.
  6. De acties gelden alleen als je de machine(s) koopt bij een officiële in Nederland gevestigde Makita dealer.
  7. Kopers moeten zich in geval van garantie of reparatie melden bij de verkopende dealer en niet bij de lokale Makita organisatie.
  8. Raadpleeg de campagnepagina voor looptijden en actuele actievoorwaarden.
Main Menu x