Klusnieuws

Weekaanbieding: Makita DDF470ZJ

Makita DDF470ZJ

Inhoud artikel

Makita

Deze week bieden wij de Makita DDF470ZJ aan tegen een speciale prijs! De Makita DDF470ZJ is een geavanceerde schroefmachine die wordt gebruikt door professionele timmerlieden. Met zijn krachtige motor en veelzijdige functies is het een perfect hulpmiddel voor alle doe-het-zelvers. Het hoogwaardig 18V Lithium-Ion accu zorgt ervoor dat u meer klusjes in minder tijd kan verrichten, waardoor uw project sneller en gemakkelijker afgerond wordt. Bekijk deze blogpost om te zien wat de voordelen van de Makita DDF470ZJ zijn en wat dit voor jou kan betekenen!

Weekaanbieding Makita DDF470ZJ

Welkom bij deze blogpost over de weekaanbieding van Makita DDF470ZJ, een innovatieve boor met vele toepassingen. Hier ontdek je alle belangrijke kenmerken die dit apparaat zo uniek maken. Je leert het belang en details van elke specifieke feature, waaronder prijs en beschikbaarheid. Tot slot maak je kennis met enkele opvallende eigenschappen die dit gereedschap zo waardevol maken voor jouw doeleinden. Blijf lezen om te ontdekken of de Makita DDF470ZJ voor jou is!

Tijdelijke actie

weekaanbieding Makita DDF470ZJ

Belangrijkste specificaties Makita DDF470ZJ

De Makita DDF470ZJ is een krachtige en betrouwbare boor die geschikt is voor elke klus. Deze weekaanbieding bevat een 18V 5.0Ah batterij, twee bit-sets van 82 stuks, een 6-delige Schroefset en een Heavy Duty houder. Daarnaast biedt deze boor ook maximaal vermogen met 143Nm koppel, 2 versnellingen, snelfietsmechanisme en soft grip handgreep. Al deze functies zorgen ervoor dat de Makita DDF470ZJ sneller, sterker en stiller is dan welke andere boor dan ook.

Prijs en beschikbaarheid Makita DDF470ZJ

De Makita DDF470ZJ is verkrijgbaar in verschillende gerenommeerde bouwmarkten voor een lage prijs. Specifiek voor deze weekaanbieding kost de Makita DDF470ZJ slechts €159, wat betekent dat je meer dan 20% bespaart op de geadviseerde verkoopprijs van €199. Daarnaast profiteer je ook van onze gratis verzending, dus bestel vandaag nog en geniet van al het voordeel!

Waarom kiezen voor Makita DDF470ZJ?

De Makita DDF470ZJ is uniek omdat het een draadloze schroefmachine is. Het biedt de mogelijkheid om op een flexibele locatie te werken. Het beschikt over een extreem krachtige en slanke 18 V-motor die duurzame prestaties garandeert. De Makita DDF470ZJ heeft ook een elektronisch regelbaar toerental, waardoor het makkelijker wordt om verschillende soorten materialen te boren of te schroeven. Met zijn ergonomische rubber greep en lichte gewicht maakt hij het gemakkelijker voor lange periodes van zwaar gebruik. Bovendien is de Makita DDF470ZJ met lage prijs nu in aanbieding waardoor je nog meer waarde krijgt!

Makita DDF470ZJ een goede keuze

Deze week bieden wij een exclusieve aanbieding voor de Makita DDF470ZJ. Deze schroefmachine is uiterst krachtig en geschikt voor alle klussen die je maar kunt bedenken. Het 13 mm slagsysteem biedt veel vermogen terwijl het 21-positie draaiboorvergrendelingsmechanisme ervoor zorgt dat je eenvoudig de gewenste instelling bereikt. Daarnaast is hij licht van gewicht, wat betekent dat hij comfortabel werkt in elke situatie. Kortom, als je op zoek bent naar een professionele schroefmachine dan is de Makita DDF470ZJ dé perfecte keuze.

Bekijk ook de andere Makita elektrische gereedschappen. Denk aan de combiset of tuingereedschappen. Voor elke klus is er een passend gereedschap. 

Main Menu x